Valokuvaus

Kuvaamme, suunnittelemme kokonaisuuksia ja luomme kuvallista kerrontaa yrityksesi ilmeen ja tarpeen mukaan. Henkilökuvat, tuotekuvat, tapahtumakuvaukset, referenssikuvat – kaikki onnistuu. 

Kuvapalvelua eri tarpeisiin

Valokuvaaminen on nykyään mahdollista kaikille, joilla on käytössään älypuhelin. Vaikka kuvasisältöjä voi vaivatta tuottaa ja muokata digitaalisiin kanaviin, vaaditaan korkeatasoiselta kuvaviestinnältä enemmän. Se, että voi kuvata on eri asia kuin se, että tunnistaa tarpeen kuvata.

Kukella tunnistamme. Monikanavaisessa markkinoinnissa laadukkaat sisällöt eivät synny älypuhelimella vaan kokonaisvaltaisella kuvallisella viestinnällä. Meiltä löytyy siihen kokemusta, näkemystä ja tarvittavat välineet.

Ammattimaisesti tuotetut kuvat ovat käytettävissä digitaalisten viestimien lisäksi paino- ja teippaustöissä. Markkinointitarpeiden muuttuessa varmistamme, että yrityksellä on käytettävissään kuvia, jotka vastaavat monikanavaisen viestinnän vaatimuksiin.

Yrityksesi näköisiä kuvia

Oman tuotteesi tai palvelusi asiantuntijana olet tilanteessa, jossa oman työn jälkeä on vaikea nähdä omin silmin. Ammattikuvaaja osaa ulkopuolisena asettua henkilön asemaan, johon yrityksen viestintä kohdistuu.

Kuvatuotantomme sisältää tekniset tuotekuvat, henkilökuvat ja miljöökuvat. Niiden lisäksi toteutamme erilaisia tunnelmaa luovia kuvia, jotka varsinkin sosiaalisessa mediassa ovat keskeisessä asemassa. Kukelta saat tarpeitasi vastaavan kokoiset kuvat, niin verkkoon sopivat kevyemmät kuin suuret, printtikäyttöönkin soveltuvat.

Tuotamme myös kiinnostavia lifestyle-kuvia ja kuvakollaaseja. Tarjoamme henkilökuvauspalvelua yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille. Suunnittelemme kuvahankinnat aina viestinnän kokonaisuuden mukaan.

Valokuvaamisessa viestinnän kokonaisuuden huomioimen käy usein luonnostaan, kun se tehdään samaan aikaan yrityksen viestintäsuunnitelman, brand bookin tai verkkopalveluiden suunnittelun ja toteutuksen yhteydessä. Konkreettisena lähteenä voi käyttää myös kuvapankkeja, joista voidaan helposti jakaa materiaalia eri kanaviin tarpeen mukaan.
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje