Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio helpottaa markkinointitoimiasi. Sillä mukautat yrityksesi viestintää tarpeisiisi sopivaksi ja keräät palautetta asiakkailtasi. Tuloksena lisäät myyntiä ja opit tuntemaan asiakkaasi paremmin.

Mitä markkinoinnin automaatio tarjoaa?

Markkinoinnin automaatio tekee juuri sen mitä lupaakin: automatisoi markkinointitoimiasi. Asiantuntevissa käsissä se on suhteellisen helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. On mahdollista, että ulkoistat koko markkinoinnin automaation meille tai voimme toimia konsulttina automaatiota luodessa ja hallittaessa.

Kaikissa tilanteissa, jossa verkkopalvelun käyttäjä voidaan tunnistaa, voidaan automaattista markkinointia käyttää hyväksi. Tällä ei tarkoiteta pelkästään automaattista uutiskirjeen lähettämistä, siis sähköpostimarkkinointia, vaan personoituja viestejä, juuri tietyn ostajan tarpeisiin sovellettuja tarjouksia ja neuvoja.

Markkinoinnin automaatio on mittava järjestelmä, joka tarjoaa erilaisia työkaluja markkinointitoimien helpottamiseksi. Sen avulla voit lähettää asiakkaillesi kuukausittaisia uutiskirjeitä tai muita ajastettuja viestejä. Voit mukauttaa viestit asiakkaan ostoprosessin kulloiseenkin vaiheeseen ja kerätä automaattisesti asiakaspalautetta. 

Myynnin työkalu

Myyntityössä markkinoinnin automaatiota voi käyttää asiakkaan kiinnostuksen kohteiden selvittämiseen. Voit haarukoida asiakkaita pisteyttämällä prospekteja niiden laadun mukaan ja valita myyntilistalle kiinnostavimmat prospektit. Lisäksi voit muistuttaa automaattiviesteillä verkkopalvelusi salasanan vaihtamisesta tai muista käytännön asioista.

Suurin työ markkinoinnin automaatiojärjestelmää perustettaessa on tunnistaa avainkohdat, joissa sopivimmat yleisöt ja asiakkaat on saavutettavissa. Jotta räätälöidyt viestit menevät oikeaan osoitteeseen, on markkinoinnin automaation oltava linjassa viestintästrategiasi kanssa.

Markkinoinnin automaation luonne ei siis ole tekninen, vaikka automaatiojärjestelmästä puhutaankin, vaan se liittyy avainasiakasryhmiesi tuntemiseen. Kukella olemme apuna sekä strategian taktisessa jalkauttamisessa että järjestelmän teknisessä haltuunotossa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje