Verkkopalveluiden ylläpito

Osana muita palveluitamme tarjoamme verkkopalveluiden ylläpitoa asiakkaillemme. Palvelumme ei ole ennalta määrätty vaan joustamme kunkin tarpeen mukaan ja palvelun laatu muuntuu muuttuvien tarpeiden myötä. Toimimme joustavasti muiden verkkopalveluylläpitäjien kanssa. Voit esimerkiksi varata meiltä verkkosivujen ylläpidon ja pitää sähköpostit vanhalla palveluntarjoajallasi. Voit myös varata meiltä vain verkkotunnuksen ja pitää muut palvelut toisaalla.

Verkkopalveluiden siirto

Osana meneillään olevaa viestintäprojektia järjestelemme mielellämme verkkopalveluasiasi kuntoon. Joskus tämä tarkoittaa palveluiden siirtoa meille osittain tai kokonaan, joskus tämä tarkoittaa avustamista palveluiden avaamisessa muiden toimijoiden alustoille. Olemme mukana prosessissa, suosittelemme tilanteeseen sopivia vaihtoehtoja ja toimimme yhdessä sovitulla tavalla. 

Kun uusia palveluita avataan

Järjestämme sinulle verkkotunnukset ja sähköpostit, kaikki samalla kertaa tai erikseen, miten tilanteessa on parasta toimia. Ehkä sivustollesi on käyttöä vain yhden vuoden ajaksi? Laskutus on sovittavissa kunkin projektin tarpeiden mukaan. Oletuksena uusimme verkkotunnukset puolestasi ilman erillistä ilmoitusta. Kun suunnittelet uuden verkkotunnuksen hankintaa, voit tarkistaa itse tai pyytää meitä tarkistamaan, onko domain rekisteröitävissä, esimerkiksi onko nimi varattu toisen yrityksen käyttöön, onko se rekisteröity tavaramerkiksi tai onko se henkilön nimi, jota ei voi varata. PRH:n nimensuunnittelupalvelu tarkistaa puolestasi monta rekisteriä ja tarjoaa linkit mm EU:n tavaramerkkirekisteriin.

Hinnasto

Verkkopalvelutili 17,50 EUR / kk + alv 24 %

Hintaan sisältyy verkkotunnus, verkkopalveluiden ylläpito, liikennöinti ja muita palvelun tarvitsemia palveluita. Erityisiä vaatimuksia tarvitsevat verkkopalvelut erillisen tarjouksen mukaan. 

Sähköpostitili 10 EUR / kk + alv 24 %

Palvelu toteutetaan G Suite tuoteperheen paketilla. Kalenterin ja sähköpostin käyttö ei ole koskaan ollut näin kivaa!

Pelkkä verkkotunnus tai extra verkkotunnus tilillesi 30 EUR / vuosi + alv 24 %

Palveluun sisältyy nimipalvelin, verkkotunnuksen rekisteröinti ja DNS-tietojen hallinta.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Teknistä tietoa

Verkkopalvelimemme sijaitsee Suomessa, maanalaisessa konesalissa luotettavien sähkö- ja tietoliikenneyhteyksien takana. Nimipalvelimemme on geohajautettu, toisen palvelimen sijainti on Saksa. Osa palveluistamme on asennettu Cloudflaren taakse. Toimitamme maksutta verkkotunnusten välittäjän vaihtoavaimet ja siirtoavaimet arkipäivisin.

Apua ja tukea

Tukitiimimme vastaa arkipäivisin osoitteessa [email protected]. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje