Hehkulamppurivi, jossa vasemmanpuoileisin lamppu on syttynyt.

 

Visiosta valmista

Viestinnässä tulee erottua ja tulla ymmärretyksi. Pitää lunastaa julkaisualustojen mahdollisuudet ja valita kanavat oikein.

Saavutettavuus on keskeinen toimintatapa. Ymmärrämme, että oman kokemuspiirin ulkopuolelta on joskus vaikea nähdä omaa palvelua ja tuotetta samalla tavoin kuin asiakkaasi sen näkevät. Osaamme auttaa ja visioida, vaihtaa mittakaavaa ja kokeilla erilaisia näkökulmia.

Vankikarkuri ja muita tyyppejä.

 

 

Sisältö ratkaisee

Artikkelituotanto, haastattelut, verkkosivujen sisällöt, somesisällöt... Kaikkiin näihin liittyvät koulutukset, suunnitelmat ja workshopit ovat meille tuttuja. Tuotamme aineistot painokäyttöön tekstinä, videona, oppaina, striimattuna – mitä milloinkin organisaatiosi tai asiakaskuntasi tarpeisiin tarvitaan.

Kuken porukkaa studiossa.

 

Näkyvästi ymmärrettävää

Oletko tyytyväinen siihen, miltä firmasi näyttää? Onko visuaalinen ilmeesi helposti ymmärrettävä? Millainen mielikuva tuotteestasi tai palvelustasi syntyy?

Upea ulkoasu tuo ilmettä viestintään. Graafinen osastomme tuottaa valokuvat, videot, somesisällöt, teippaukset, ilmoitukset, ulkomainokset ja painotuotteet. Logojen vektorointi ja versiointi, henkilökuntaesittelyt ja painotiedostojen tuottaminen sujuvat käden käänteessä. Onko tämä edes mahdollista? Laskeeko AD nukahtaessaan robottilampaita?

Kuvassa taulutietokone, jonka näytöllä on tilastoja. Kuvan vasemmassa laidassa on kahvikuppi.

 

Tehoa digimarkkinointiin

Maksetulla mainonnalla tavoitat oikeat yleisöt verkossa. Tätä voidaan tehdä monissa medioissa. LinkedIn, Google Ads, Facebook, Instagram ja Twitter ovat tehokkaimpia, sillä siellä ne käyttäjätkin ovat.

Kampanjoinnin tavoitteellisuus on aina tärkeää onnistuneessa mainonnassa. Automaatio, konversioiden määrittely ja seurantatekniikan asentaminen on osaajan hommia. Mielellämme neuvomme ja opastamme myös tässä. Kampanjoiden optimoinnin voit jättää Kuken hellään huomaan.

  • Facebook- ja Instagram-mainonta
  • Markkinoinnin automaatio
  • Hakukoneoptimointi 
  • Hakukonemarkkinointi
Kuken koodarit hassuttelemassa studiossa.

 

Tukea ja toimintavarmuutta

Kyselylomakkeet verkkosivuille? Intergraatiot taustajärjestelmään? Tietoturva kuntoon? Tekninen osastomme on käytössäsi.

Neuvomme ja opastamme mielellämme myös asioissa, jotka eivät varsinaisesti meille kuulu. Lisäetuna yhteistyökumppanimme saavat teknisiä vinkkejä tai korjauksia kaupanpäällisinä. Tuki ja opastus kuuluvat toimenkuvaan projektin aikana ja myös sen jälkeen.

  • Verkkosivut
  • Käyttöliittymät
  • Verkkokauppa