Viimeisimmät artikkelit

Kuke logo animoituna

Giffit, nuo hypnoottiset, itseään toistavat minianimaatiot, ovat vallanneet sosiaalisen median storyt ja tarinat. Ne ovat usein poimintoja elokuvista, tv-sarjoista tai viraalivideoista.

Syyskuussa aloitin viiden kuukauden markkinoinnin harjoitteluni Mainostoimisto Kukella, ja nyt on ensimmäinen kuukausi takana. Kerron vähän mitä fiiliksiä harjoittelu on herättänyt, mitä kaikkea olen jo päässyt tekemään ja mitkä asia ovat hirvittäneet.

 

Google tarjoaa olennaisten markkinointikanaviesi tunnistamiseen työkalun: attribuutiomallinnuksen. Sen avulla voit parhaiten arvioida, mitkä ovat yleisimpiä konversioreittejä sinun ja asiakkaidesi välillä.

Eli miten asennetaan sama web-analytiikka kahdelle eri domainille

Lähtökohtaisesti Google Analytics seuraa vain yhtä domainia, mutta usein käytössä on kaksi eri domainia, joista toinen on normaalit verkkosivut ja toinen SaaS-palvelun kautta hankittava verkkokauppa, esim MyCashflow tai Shopify. Koska palvelut tulevat eri lähteistä, niillä on oltava eri domain, esimerkiksi www.kuke.fi ja shop.kuke.fi.

Selvitä toimivimmat hakusanasi Google Ads -raportointityökalulla

Google Adsin raportointityökalu tarjoaa valtavan määrän kampanjoitasi koskevia tietoja, joita yhdistelemällä saat rahanarvoisia vinkkejä mainostesi optimointiin. Tässä yksi esimerkki, ajastetaan viikottainen raportti joka kertoo avainsanojesi toimivuuden.