Blogi

Kuken blogissa avaamme markkinoinnin ajankohtaisia ilmiöitä, tarjoamme viestinnän vinkkejä ja kerromme onnistumisistamme.

14.3.2023
Mikko Virtaperko keltaisella taustalla
Mikko Virtaperko
Web Developer, Partner
22.2.2023

Messut ovat yhä tärkeä foorumi yritysten ja organisaatioiden näkyvyydelle. Siellä tavataan tuttuja asiakkaita ja tutustutaan uusiin. Matkaan ei pidä lähteä suin päin, vaan ensin kannattaa miettiä mitä messuilta tavoittelet, miten siellä esiinnyt ja miten messut suunnittelet.

 

Matti Wikberg sinisellä taustalla
Matti Wikberg
Sales Manager
18.1.2023

Suosittu PDX+-kiinteistönvälitysohjelmisto on tullut tiensä päähän ja monia LKV-alan yrittäjiä askarruttaa sama kysymys: siirtyäkö käyttämään KIVI-järjestelmää ja mitä se tulee kustantamaan. Kukella kerromme!

Mikko Virtaperko keltaisella taustalla
Mikko Virtaperko
Web Developer, Partner
5.12.2022

Adoben Experience Makers Stockholm -tapahtuma kokosi digikaupan asiantuntijat keskustelemaan digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tulevaisuudesta. Kuke poimi vinkit digimarkkinoinnin haasteiden taklaamiseen.

Tuomas Lieskivi keltaisella taustalla
Tuomas Lieskivi
Copywriter
4.11.2022

Google Analytics on verkkosivujen kävijäseurantaan soveltuva analytiikkaohjelma. Oikein asennettuna se kerää verkkosivujesi kävijädataa, jota voi hyödyntää viestinnässä ja markkinoinnissa sekä verkkosivujen kehittämisessä.

Mikko Virtaperko keltaisella taustalla
Mikko Virtaperko
Web Developer, Partner
10.10.2022

Jossain vaiheessa yrityksellä tai organisaatiolla tulee mahdollisesti tarve muuttaa suuntaansa tai kehittää liiketoimintaansa liittyvää mielikuvaa. Silloin brändiuudistus on paikallaan.
 

Kukka Kalin vaaleanpunaisella taustalla
Kukka Kalin
CEO, Partner

Arkisto

Markkinointisuunnitelmasta
saat tukea markkinointityöhösi

Lataa markkinointisuunnitelma

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje