Blogi

Blogi

Kategoriat

18.1.2023

Suosittu PDX+-kiinteistönvälitysohjelmisto on tullut tiensä päähän ja monia LKV-alan yrittäjiä askarruttaa sama kysymys: siirtyäkö käyttämään KIVI-järjestelmää ja mitä se tulee kustantamaan. Kukella kerromme!

Mikko Virtaperko keltaisella taustalla
Mikko Virtaperko
Web Developer, Partner
5.12.2022

Adoben Experience Makers Stockholm -tapahtuma kokosi digikaupan asiantuntijat keskustelemaan digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tulevaisuudesta. Kuke poimi vinkit digimarkkinoinnin haasteiden taklaamiseen.

Tuomas Lieskivi keltaisella taustalla
Tuomas Lieskivi
Marketing Strategist, Copywriter
4.11.2022

Google Analytics on verkkosivujen kävijäseurantaan soveltuva analytiikkaohjelma. Oikein asennettuna se kerää verkkosivujesi kävijädataa, jota voi hyödyntää viestinnässä ja markkinoinnissa sekä verkkosivujen kehittämisessä.

Mikko Virtaperko keltaisella taustalla
Mikko Virtaperko
Web Developer, Partner
10.10.2022

Jossain vaiheessa yrityksellä tai organisaatiolla tulee mahdollisesti tarve muuttaa suuntaansa tai kehittää liiketoimintaansa liittyvää mielikuvaa. Silloin brändiuudistus on paikallaan.
 

Kukka Kalin vaaleanpunaisella taustalla
Kukka Kalin
CEO, Partner
6.10.2022

Instagram on kehittänyt ominaisuuden, joka mahdollistaa ainutlaatuisten sisältöjen julkaisun seuraajille kuukausittaista tilausmaksua vastaan. Tilauspalvelu on odotettu ominaisuus, etenkin sisällöntuottajien keskuudessa.

Mira Virtanen keltaisella taustalla
Mira Virtanen
Digital Marketing Specialist

Arkisto

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje