Viimeisimmät artikkelit

Meille töihin?

Haluatko tehdä maailmasta kauniimman ja selkeämmän paikan? Onko visuaalinen viestintä intohimosi? Motivoidutko brändien luomisesta, kehittämisestä ja markkinoinnista? Nautitko asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä? Ja olet vielä kaiken lisäksi itseohjautuva ja osaat vaivatta organisoida limittäisiä projekteja?
Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö!

Google Analytics on asennettu. Mitä seuraavaksi? Tässä muutamia vinkkejä hyödyllisen tiedon esiin saamiseksi. 

Kirjaudu Google Analytics -tiliin osoitteessa https://analytics.google.com. Jos sinulla ei ole Google Account -tiliä, klikkaa "Luo tili", toimi ohjeiden mukaan ja palaa Google Analyticsin kirjautumissivulle. Ensimmäistä tiliä luodessa sivu ohjaa tilin perustamiseen. Jos sinulla on jo tilejä, avautuu viimeksi katsomasi tili näytölle.

Logo ja graafinen ilme herättävät yrityksen eloon ja antavat sille kasvot sekä persoonallisuuden. Ne ovat äärimmäisen tärkeät kaikille yrityksille. Hyvä graafinen ulkoasu on selkeä, persoonallinen, erottuva ja kohderyhmän mukainen. Se tukee ja tehostaa yrityksen viestiä. Hyvästä graafisesta ilmeestä tulee yrityksen visuaalinen identiteetti.

Mad Men -televisiosarjassa eräs avainhenkilöistä tokaisee palaverin päätteeksi: “Arvostusta ei voi syödä.” Väittämän mukaan mainosalalla jaetaan palkintoja ja päähän taputuksia, mutta niille ei voi laskea todellista arvoa ilman materiaalista vastinetta – siis rahaa.