Viimeisimmät artikkelit

Tammelassa Saaren kansanpuistossa vietettiin perjantaina 3.9.2021 MetsäHUB-tapahtumaa neljättä kertaa. Tänä vuonna MetsäHUBin teemana oli työhyvinvointi. Tapahtuma polkaistiin aamulla käyntiin työhyvinvointiseminaarilla, jossa oli puhumassa työyhteisövalmentaja Jyri Pulkkinen sekä  luontolähettiläs Mikko “Peltsi” Peltola. Peltsi puhui työn tekemisestä luonnossa ja vapauden tuomasta vastuusta sekä inspiraatiosta.

 

Nettiostoksia tehdään yhä enenevissä määrin paitsi yksityishenkilöiden myös yritysten toimesta. Korona on vaikuttanut etenkin B2B (business to business) -asiakkaiden ostotottumuksiin. Asiakkaat ovat tottuneet yksityishenkilöinä ostamaan verkosta, ja näin ollen heitä pitäisi pystyä palvelemaan myös B2B-puolella.

Yritykset kamppailevat positiivisen näkyvyyden saavuttamisen kanssa jatkuvasti. Etenkin samankaltaisia palveluita tarjoavilla yrityksillä kilpailu on kovaa. Vaikuttajamarkkinointi on tehokas ja todistetusti toimiva keino markkinoida omaa yritystä kohdennetusti. Vaikuttajamarkkinointi jaetaan alalajeihin vaikuttajien seuraajamäärien mukaan.

Mainosala vaikuttaa kaikkien elämään, vaikkei sitä ehkä tule ajatelleeksi. Mainosalan uutena tulokkaana on hämmentävää tiedostaa, kuinka paljon alan ammattilaiset ovat vaikuttaneet elämääni ilman, että edes tiedän siitä mitään. On todella mielenkiintoista nähdä, miten mainonta ja markkinointi tapahtuu, ja kuinka paljon ne vaikuttavat yritysten toimintaan.

Jos olisit tiennyt mitä olisit tehnyt toisin kun vuosi 2020 alkoi, niin tiedät mihin suuntaan markkinointia on vietävä vuonna 2021. Tässä aluksi lyhennelmä ja lopuksi sama pitkästi selittäen.