Verkkosivut

Verkkosivut on yrityksesi tai organisaatiosi digitaalinen kivijalka – paikka, josta palvelusi ja tuotteesi löytyvät. Kun verkkosivut on suunniteltu oikein, löytävät myös asiakkaasi sinut.

Yrityksesi brändityökalu

2020-luvulla verkkosivuista on tullut keskeinen viestinnän väline – yrityksen tai organisaation brändityökalu, joka tarjoaa tilaisuuden esittäytyä asiakkaillesi. Ne tuovat uskottavuutta toiminnallesi, sillä verkkosivulta sinua ensimmäisenä etsitään.

Siksi verkkosivujen tulee olla saavutettavat, responsiiviset, helposti integroituvat ja vaivattomasti ylläpidettävät. Niiden sisältö tulee myös olla sinun vaivattomasti päivitettävissä, vaikka kaikkien palveluun liittyvien teknisten toimenpiteiden ei tarvitse olla sinun päänsärkysi.

Kukella rakennamme verkkosivut ketteriksi, jolloin myös asiakkaamme voivat vaivatta lisätä uutta tai odottamatonta sisältöä, kuten uusia laskeutumissivuja kampanjoita varten tai uuden innovaation vaatimaa, kokonaan uudenlaista sisältöä.

Hyvä käyttökokemus vastaa kerroksellisiin tarpeisiin

Ymmärtääkö asiakkaasi, mitä verkkopalvelussasi yrität viestiä? Onko tieto löydettävissä tavallisen käyttäjän logiikalla? 

Käyttöliittymäsuunnittelu vastaa näihin kysymyksiin. Se on sukua palvelumuotoilulle, ja siksi käyttöliittymäsuunnittelu pitää sisällään myös käyttökokemukseen viittaavat lyhenteet UX (User Experience) ja UI (User Interface). Verkkosivujen käyttöliittymää suunniteltaessa ajattelemme Kukella aina yrityksesi asiakkaita ja heidän tarpeitaan.

On huomioitava, että ihmiset ovat erilaisia: toiset ovat valmiita omaksumaan suuria tekstimassoja kerrallaan, toiset käyvät aiheeseen mieluummin käsiksi otsikkotasolla tai videon keinoin. Monipuoliset tarpeet on otettava huomioon, ja verkkosivu on erinomainen alusta niihin vastaamisessa.

Käyttöliittymäsuunnittelu tekee verkkopalvelustasi helposti käytettävät. Palvelumuotoilu lisää syvyyttä toimintaan siten, että oikeanlaiset viestit saavuttavat lukijan oikeaan aikaan.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje