Videotuotanto

Kumman tunnistat sadan metrin päästä paremmin: paikallaan olevan hahmon vai hahmon, joka vilkuttaa sinulle? Niinpä. Kun haluat herättää huomion, on video valintasi.


Mitä saisi olla?

Videoita on monenlaisia. Tunnetuin markkinointitarkoituksissa käytetty video on mainosvideo. Kuluttajille suunnattu video sopii televisioon, YouTubeen ja sosiaalisen median maksettuun mainontaan, mutta sitä voi käyttää myös verkkosivuilla ja muissakin yhteyksissä.

Yritysvideo on tyypillinen keino esitellä yrityksesi toimintaa, palveluja ja arvoja. Voimme kuvata täsmällisen tarkasti uusia investointikohteita tai tuoda brändisi eloon visuaalisin keinoin. Dokumentaarisesti. Elokuvallisesti. Lavastetusti. Keinoissa on mistä valita.

Video näkyy myös sosiaalisen median kanavissa. Somevideot ovat suosittuja Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissa ja TikTokissa. Käyttäjien suosimat tarinat ja kelat ovat mitä parhain väylä maksetulle mainonnalle, sillä sitä kautta tavoitat kustannustehokkaasti palveluistasi ja tuotteistasi kiinnostuneita käyttäjiä. Myös algoritmit suosivat videosisältöä. Somevideoissa tärkeä osansa on julkaisulla ja sen ajoittamisella. Jotta videot tulevat nähdyiksi oikeissa paikoissa oikeaan aikaan, voimme huolehtia  julkaisemisesta puolestasi.

Videolla voi palkata uusia työntekijöitä tai tehdä hr-viestintää. Rekrytointivideoilla kerrot yrityksestäsi tai organisaatiostasi yhden tai useamman henkilön kautta. Houkuttelevalla viestillä tai tarinalla voi antaa työnhakijoille oikeanlaisen kuvan yrityksestäsi – siis kirkastaa työnantajamielikuvaa.

Voit myös käyttää videota myynnin tukena muunkin kuin mainosvideon avulla. Referenssivideo on omiaan, kun haluat kertoa tietyn projektin työvaiheista, osatekijöistä tai koko projektista. Videon avulla voit kiteyttää monimutkaisenkin kokonaisuuden ja tehdä viestistäsi ymmärrettävän.

Kuvaamme ja tallennamme myös tilaisuuksia ja tapahtumia. Tilaisuustallenteet voidaan jakaa reaaliaikaisesti eri kanaviin ja tuoda ainutlaatuiset tapahtumat muidenkin kuin läsnäolevien ulottuville.

Ota hyöty irti videotuotantoprosessista

Videotuotannossa lähdemme sinun tarpeistasi. Ne voivat liittyä kaikkeen opettamisesta tiedottamiseen ja sitouttamiseen. Kuuntelemalla selvitämme toiveesi, tavoitteesi ja resurssisi. Kun tiedämme, mitä haluat sanoa, valitsemme videolle keinot ja julkaisukanavat.

Alkukeskustelun pohjalta tarjoamme erilaisia ideoita ja laadimme käsikirjoituksen. Esituotannon aikana tutustumme kuvauspaikkoihin, palkkaamme tarpeen mukaan näyttelijät ja järjestämme muun tarpeiston. Kuvaukset järjestämme itsenäisesti tai kanssasi. Projekti päättyy jälkituotantoon, jossa video saa oikean rytmin ja lopullisen ilmeen.

Otamme mielellämme sinut tuotantoprosessiin mukaan. Kun video suunnitellaan hyvin, videotuotannosta saadaan kaikki hyöty irti. Se ei poista improvisointia, mutta huolellisella suunnittelulla saat juuri sitä mitä tilaat.

Halutessasi sinun ei tarvitse välttämättä osallistua lainkaan, vaan saat suoraan valmiin tuotteen nähtäväksi. Riippuen videotyypistä voimme toimittaa valmiin videon noin viikko kuvausten päättymisen jälkeen. Mahdollisuuksien mukaan nopeamminkin.
 

 


Animaatio tuo uskottavuutta brändillesi

Video mahdollistaa kuvallisen kerronnan, huomion herättämisen ja todistusvoimaisten visioiden luomisen. Kun lisäät mukaan grafiikkaa ja teksti- ja logoanimaatioita, selkeytät viestiäsi ja erotut muista.

Animaatio nostaa videon uudelle tasolle. Sillä voidaan lisätä videoesityksiin puhuttelevia muotoja, värejä ja liikettä. Tuloksena ehostat brändikuvaasi ja lisäät yrityksen uskottavuutta asiakkaiden silmissä.

Keinot ovat moninaiset. Animaatiolla voidaan säväyttää, tehdä korjauksia, ohjata huomiota tai korostaa haluttuja asioita.

Animoitu kuva mahdollistaa myös yksinkertaisen ilmaisun. Kun kuvasta karsitaan pois kaikki tarpeeton, voidaan animaatiolla viestiä ymmärrettävästi ja selkeästi. Esimerkiksi ohjevideoissa on videota ja animaatiota yhdistelemällä mahdollista havainnollistaa esimerkkejä, joita ei voisi esittää pelkällä videolla.

Kukella toteutamme videon ja animaation yhdistelmiä sekä videoita, jotka koostuvat pelkästään animoiduista tekstistä ja graafisista elementeistä. Kumppaneidemme avulla voimme toteuttaa myös monimutkaisempia animaatioita.
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje