Google-markkinointi

Googlen hakukoneesta ja Googlen verkostoista on tullut keskeisiä markkinoinnin foorumeita. Syy on päivänselvä: siellä asiakkaatkin ovat. Huolella suunniteltujen Google Ads -kampanjoiden avulla vahvistat yrityksesi näkyvyyttä ja brändiä, tavoitat uusia asiakkaita ja lisäät yhteydenottoja.

 

Googlen mainosrepertuaarilla tavoitat yleisösi koko Googlen ekosysteemin mitalta

Mainostajana et voi ohittaa Googlea. Hakukonejätin hakusanamainonta tuo yrityksesi näkyville silloin, kun palvelujasi tai tuotteitasi etsitään Googlesta. Tällöin mainosten ja verkkosivusisältöjen on oltava yhdenmukaisia. Kukella suunnittelemme verkkosivutekstien ja Google-mainosten sisällöt niin, että ne vastaavat Google-käyttäjien tekemiä hakuja. Näin voimme parantaa käyttäjäkokemusta, kehittää hakukonelöydettävyyttä ja viime kädessä tarjota lisäarvoa yrityksellesi.

Voimme tuoda brändisi asiakkaidesi ulottuville muillakin mainostyypeillä. Display-mainonnalla saavutetaan näkyvyyttä Googlen verkostoissa ja YouTube-mainonnalla vangitaan huomio videoilla. Shopping-mainoksilla voidaan ohjata ostohaluiset asiakkaat suoraan verkkokauppaasi. Mistä mainostyypistä onkaan kyse, vaalimme yhdenmukaisuutta brändisi, sisältöjesi ja mainostesi välillä.

Huolehdimme myös mainostekstien ja budjettien optimoinnista koko kampanjan elinkaaren aikana. Sovellamme Google-mainonnassa Googlen raportointi- ja mittaustyökaluja. Esittelemme tulokset ja kehitämme markkinointia yhä eteenpäin.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje