Verkkopalvelimen ylläpito

Verkkosivuilla tekninen suorituskyky on valttia. Mikään sivu ei kuitenkaan pärjää ilman huolenpitoa. Sitä tarjoamme verkkopalvelimen ylläpidossa. Vastaamme asiakkaasi tarpeisiin, vahvojen yhteyksien suojaamana.

Käytettävyyttä ja tietoturvaa, valvotusti

Hosting, webhotelli, verkkopalveluiden ylläpito... Tomayto, tomahto.

Kaikissa on kyse verkkopalvelusta, joka asennetaan ohjelmistoon eli verkkopalvelimeen. Palvelulla on yksinkertainen tehtävä: vastata asiakkaiden ja muiden järjestelmien pyyntöihin. Sitä vaalimme Kukella.

Törmäämme välillä sivuihin, jotka on rakennettu ja asennettu jollekin palvelimelle, mutta jotka ovat jääneet sen jälkeen hoitamatta. Tekijänä on digimaailman arkkityyppi: "kylmä verkkopalveluntuottaja".

Kuken tapa toimia on toisenlainen. Kun verkkopalvelusi on asennettu verkkopalvelimelle, pidämme siitä huolta ilman erillistä kehotusta. Tämä on mahdollista, jos voimme käyttää omaa palvelintamme tai läheisen yhteistyökumppanimme palvelinta. Meillä on käytössä näihin palvelimiin sellaiset yhteydet ja työkalut, että sivuston tietoturvan päivittäminen ja sovittujen, uusien ominaisuuksien lisääminen käy vaivattomasti. 

Jos viemme verkkosivuston jollekin meille tuntemattomalle palvelimelle, joudumme neuvottelemaan siitä, miten päivitykset ovat siellä järjestettävissä. Tällöin asiakas on tavallisesti itse vastuussa palvelun jatkosta. Oma palvelimemme sijaitsee kotimaassa, valvotussa palvelinsalissa, moninkertaisesti vahvennettujen yhteyksien päässä.
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje