30.11.2020

Lumoa yleisösi giffeillä

Animaatio, jossa on teksti "Tue paikallista". Tekstin yläpuolella on sijaintisymboli, joka muuttuu sydämeksi Animaatio, jossa on teksti "Tue paikallista". Tekstin yläpuolella on sijaintisymboli, joka muuttuu sydämeksi Animaatio, jossa on teksti "Tue paikallista". Tekstin yläpuolella on sijaintisymboli, joka muuttuu sydämeksi Animaatio, jossa on teksti "Tue paikallista". Tekstin yläpuolella on sijaintisymboli, joka muuttuu sydämeksi Animaatio, jossa on teksti "Tue paikallista". Tekstin yläpuolella on sijaintisymboli, joka muuttuu sydämeksi

 

Giffi juuri sinun yrityksellesi

Motion-grafiikkaa, eli liikegrafiikkaa hyödyntäviä animaatioita voidaan tehdä logoista tai brändin mukaisista muista grafiikoista, esimerkiksi ikoneista, teksteistä ja kuvituksesta. Ja voi materiaalia ja grafiikkaa tietysti luoda alusta saakka.

On hyvä etukäteen miettiä, onko yrityksellä visioita tai näkemyksiä siitä, miten esimerkiksi firman logo liikkuu. Jos ei ole, niin ei huolta, me Kukella autamme!

 

Nuori nainen nostaa hiusföönin ja osoittaa sillä kameraaNuori nainen nostaa hiusföönin ja osoittaa sillä kameraaNuori nainen nostaa hiusföönin ja osoittaa sillä kameraaNuori nainen nostaa hiusföönin ja osoittaa sillä kameraaNuori nainen nostaa hiusföönin ja osoittaa sillä kameraa

 

Giffejä myös videoista

Maagista näppäintä, jota painamalla logo alkaa liikkua liekit makeasti leiskuen ei ole, vaan niidenkin takana on suunnittelija. Giffejä voidaan tehdä videomateriaalista ja liikegrafiikoista.

Videomateriaalista tehtäviin giffeihin tarvitaan luonnollisesti hyvälaatuista videomateriaalia. Sitä voidaan kuvata Kuken toimistolla. Kun videomateriaali on purkissa, me luomme siitä giffit.

 

Nuori nainen pörröttää kiharia hiuksiaan iloisestiNuori nainen pörröttää kiharia hiuksiaan iloisestiNuori nainen pörröttää kiharia hiuksiaan iloisestiNuori nainen pörröttää kiharia hiuksiaan iloisestiNuori nainen pörröttää kiharia hiuksiaan iloisesti

 

Ja ei kun jakoon!

Kun giffit ovat valmiit, ne ladataan Giphy-nimiseen palveluun, jonka kautta ne lähtevät eri sosiaalisen median alustojen hakukoneisiin. Giphyn vaatimusten vuoksi giffejä on luotava aluksi vähintään viisi, mutta myöhemmin niitä voidaan lisätä vaikka yksi kerrallaan.

Kun Giphy on hyväksynyt giffisi, voit alkaa koristelemaan omaa tarinaasi, ja muutkin voivat ottaa giffit Giphy-hausta käyttöönsä!

 

 Yes yes yes - teksti ilmestyy Yes yes yes - teksti ilmestyy Yes yes yes - teksti ilmestyy Yes yes yes - teksti ilmestyy Yes yes yes - teksti ilmestyy

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ainolta.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje