06.10.2022

Instagramilta tulossa uusi ominaisuus: maksullinen tilauspalvelu

Mira Virtanen keltaisella taustalla
Mira Virtanen
Digital marketing specialist

content creation

marketing plans

campaign management

social media platforms

Mira Virtanen keltaisella taustalla

Mira Virtanen
Digital marketing specialist

content creation

marketing plans

campaign management

social media platforms

Instagram on kehittänyt ominaisuuden, joka mahdollistaa ainutlaatuisten sisältöjen julkaisun seuraajille kuukausittaista tilausmaksua vastaan. Tilauspalvelu on odotettu ominaisuus, etenkin sisällöntuottajien keskuudessa.

Viime aikoina Instagram on viime aikoina kehittänyt uutta julkaisuominaisuutta. Kyseessä on vuoden alusta lähtien Yhdysvalloissa testattavana ollut tilauspalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kaupallistaa Instagram-tilinsä. Käyttäjät pystyvät lisäämään Instagram-tililleen painikkeen, jonka avulla heidän seuraajansa voivat ostaa kuukausitilauksen. Tilausten hinnat vaihtelevat 0,99 dollarista 99,99 dollariin.

Tilauspalvelun hyödyt

Tilauspalvelu on iso uutinen niin isommille kuin pienemmille vaikuttajille, sillä se tulee mahdollistamaan heille säännöllisemmän tulovirran. Myös itse alusta tulee saamaan uudistuksesta oman osuutensa. Säännöllisen tulovirran innoittamana sisällöntuottajat tulevat julkaisemaan entistä enemmän sisältöjä, mikä puolestaan houkuttelee uusia käyttäjiä alustalle.

Ominaisuus tulee tarjoamaan sisällöntuottajille myös mahdollisuuden luoda syvempi yhteys seuraajiensa kanssa. Seuraajalukujen noustessa vaikuttajat tulevat usein tilanteeseen, jossa he eivät enää pysty vastaamaan joka ikiseen saamaansa viestiin tai kommenttiin. Tilauspalvelun avulla vaikuttaja voi tunnistaa sitoutuneimmat seuraajansa ja varmistaa, että he eivät jää ilman tarvitsemansa huomiota.

Miten ominaisuuden saa käyttöönsä? 

Tällä hetkellä tilauspalvelun käyttäjäksi pääse vain Instagramin lähettämän kutsun avulla. Alusta on kuitenkin vähitellen lisännyt tilauspalvelun saatavuutta. Ominaisuus on avattuna kymmenille tuhansille yhdysvaltalaisille sisällöntuottajille. Voimme vain odottaa tilauspalvelun saapuvaksi myös Suomeen.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje