Keskellä päättäväisen näköinen talo, jolla on jalat ja silmät katonharjalla.
05.06.2024

Kesä tuo Kukelle uudet tilat

Ilolla tiedotamme, että Kuke muuttaa uusiin tiloihin Salon Tehdaskatu 6:een. Muutto tapahtuu juhannusta seuraavalla viikolla, 24.–28.6.2024, jona aikana vanha toimistomme on suljettu. Palvelemme asiakkaitamme uudessa osoitteessa 1.7.2024 lähtien.

Miksi sitten muutamme? No uudet tilat, uudet ideat. Toki joo, mutta ei nyt pelkästään. 

Ennen kaikkea uudet tilat vastaavat paremmin yrityksemme nykyisiin tarpeisiin. Osa kukelaisista työskentelee etänä, joten toimistotyöskentely ei vaadi kaikkien samanaikaista läsnäoloa. 

Toimistossa työskenteleville uudet tilat tarjoavat:

  • Äänekkään työskentelyn tilan (64,5 m²)
  • Hiljaisen tilan (16 m²)
  • Studion henkilö- ja tuotekuvauksia varten
  • Taukotilan
  • Neuvottelutiloja asiakastapaamisia varten

Usean yrityksen toimistohotelli

Kuken uudet tilat sijaitsevat Hub Salo -toimistohotellissa, jossa meille kuuluvat tilat on saneerattu tarpeisiimme sopiviksi. Samassa rakennuksessa toimii lisäksi eri palvelualojen yrityksiä ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Varhan yksiköitä.

"Kukella olemme innoissamme muutosta. Uudet tarjoavat meille inspiroivan ja tehokkaan työympäristön. Niitä tulevat arvostamaan niin asiakkaamme kuin työntekijämmekin", odottaa Kuken toimitusjohtaja Kukka Kalin.

Saavuttuasi paikalle, soita ovikelloa, niin avaamme ulko-oven. Tilamme sijaitsee kolmannessa kerroksessa, jonne pääset hissillä.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi uuteen toimistoomme!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje