Blogi

Blogi

Kategoriat

22.2.2023

Messut ovat yhä tärkeä foorumi yritysten ja organisaatioiden näkyvyydelle. Siellä tavataan tuttuja asiakkaita ja tutustutaan uusiin. Matkaan ei pidä lähteä suin päin, vaan ensin kannattaa miettiä mitä messuilta tavoittelet, miten siellä esiinnyt ja miten messut suunnittelet.

 

Matti Wikberg sinisellä taustalla
Matti Wikberg
Sales Manager
30.11.2020

Giffit, nuo hypnoottiset, itseään toistavat minianimaatiot, ovat vallanneet sosiaalisen median storyt ja tarinat. Ne ovat usein poimintoja elokuvista, tv-sarjoista tai viraalivideoista. Meemien tavoin giffeillä voidaan lisätä viestin vaikuttavuutta tuomalla merkityksiä toisesta asiayhteydestä. Monella brändillä on jo omia giffejä käytössään. Miten sinä saisit omasi?

30.10.2019

Logo ja graafinen ilme herättävät yrityksen eloon ja antavat sille kasvot sekä persoonallisuuden. Ne ovat äärimmäisen tärkeät kaikille yrityksille. Hyvä graafinen ulkoasu on selkeä, persoonallinen, erottuva ja kohderyhmän mukainen. Se tukee ja tehostaa yrityksen viestiä. Hyvästä graafisesta ilmeestä tulee yrityksen visuaalinen identiteetti.

Nonna Achrén vaaleanpunaisella taustalla
Nonna Achrén
Art Director
30.9.2019

Logosta sanotaan, että se on yrityksen kasvot. Logosta tunnistat, juotko Pepsiä vai Coca Colaa tai esimerkiksi paljonko naapurin auto on maksanut. Logo kertoo yrityksesi identiteetistä. Se kuvastaa toimialaasi ja yrityksesi persoonaa.

Hyvä logo on erottuva ja yksinkertainen ja puhutteleva. Yksinkertaisimmillaan se on tekstistä ja grafiikasta muodostunut symboli, joka edustaa yritystäsi ja josta sinut tunnetaan.  

Nonna Achrén vaaleanpunaisella taustalla
Nonna Achrén
Art Director

Arkisto

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje